Değerler Eğitimi Projesi kapsamında eğitim öğretim yılı içinde yapılan çalışmaların raporlanarak okulun web sitesinde paylaşılması

Değerler eğitimi kapsamında tüm yıla yayılmış bir şekilde planlanan ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi tarafından yürütülmüştür. Bu proje ile öğrencilerimize haftanın 2 günü değerlerin yaşatılması adına her aya özgü bir değer belirlendi ve bu değerlerle ilgili okuma-anlama çalışması, sosyal- sanatsal etkinlikler ve geziler düzenlendi. Ayrıca dini gün ve gecelerin olduğu haftalarda bilgilendirme yapılıp pano çalışması ve hediyeleşme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

31.05.2023 138